Zahtev za ponudu

Pošaljite!
author

GURU - generator veb sajta i mobilne aplikacije

Author: admin 2020-05-17

GURU generator veb sajta i mobilne aplikacije omogućava našim klijentima dobijanje brendirane mobilne aplikacije i veb sajta u nekoliko klikova, bez mnogo predznanja.i konverzacije sa IT svetom i njihovim jezikom.

Izuzetno ponosni Vam možemo predstaviti prvi i najbolji od naših digitalnih proizvoda - "website" i "mobile app builder" pod nazivom "GURU".
Jednostavno rešenje za izradu sopstvenog veb sajta i mobilne aplikacije, bez upotrebe IT strucnjaka. IT strucnjaci su skupi i cesto su komplikovani za komunikaciju. Ovaj proizvod pruža mogucnost da bez detaljnog znanja iz IT oblasti dobijete profesionalni veb sajt koji bi predstavljao kako Vašu kompaniju, tržni centar, butik, mesaru, pekaru, vulkanizer i sl., proizvode i usluge koje pružate, tako i lokaciju vašeg biznisa dok je potencijalni kupac u blizini.

Cilj je da ovim proizvodom pružimo našim korisnicima mogucnost da dovedu kupce u vaše prodavnice, lokale i kancelarije. Naime, pored veb sajta, za isti budžet dobijate na raspolaganje mobilnu aplikaciju (Android za sada, ubrzano radimo na implementaciji iOS verzije aplikacije u proizvod), koja je brendirana i koja pruža geolociranje vaših prodajnih mesta i proizvoda uz upotrebu "Planera" njihove kupovine, dela aplikacije namenjene vašim kupcima. Pored lociranja, vaši kupci u pokretu dobijaju obaveštenja kada se nalaze u blizini nekog od vaših prodajnih mesta sa popustima koje mogu ostvariti i sl.

Za isti budžet za koji biste kod konkurenata našeg proizvoda dobili veb sajt, SEO optimizovan i sa primenom UX standarda u izgledu sajta, od GURU-a, pored toga dobijate i brendiranu mobilnu aplikaciju sa geo-lociranjem vaših prodajnih mesta na mapi i sa notifikacijama.

Na Vama je da odaberete izgled Vašeg sajta i mobilne aplikacije iz ponudenih moderno dizajniranih šablona i ubacite podatke o firmi i lokaciji prodajnih objekata sa proizvodima i uslugama i gotovo. Možete dodatno da ubacujete vesti o vašem poslovanju ili da vodite Blog u vezi industrije u kojoj poslujete.

Na vama je da kreirate što više kvalitetnih proizvoda i usluga, putem logičnih i jednostavnih alata, a na GURU-u je da prema njihovim potrebama dovede do vas potencijalne kupce.

Dobrodošli !

Ispod su neki od sajtova i aplikacija radenih na "GURU website and mobile app builder" rešenju.

O Nama

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting.

Adresa

Ul. Terazije 43

Belgrade 11000, Serbia

Prijavite se za novosti